Welkom bij de leukste fotograaf van Zuid-Holland!

@romy._photography

Contact
Facebook
Instagram
  •    •  Newborn

Newborn

Mijn onbetwiste favoriet

Newborn fotografie. Zo mooi, een prachtig, klein wonder. Zo puur en afhankelijk. Ik neem de tijd om de meest prachtige foto’s te creëren, geheel naar de wens van de ouders. Zo kan ik de eerste professionele gezinsfoto vastleggen en, als dat zo mag zijn, natuurlijk met een trotse broer of zus.

Tijdens de newbornshoot kunnen de trotse ouders de gehele shoot bijwonen in de ruime fotostudio van Romy Photography. In de fotostudio kun je gebruik maken van koffie, thee of water, en er staan twee heerlijke fauteuils voor jullie klaar. Tijdens de fotoshoot zullen we jullie kindje poseren met de meest prachtige accessoires in diverse kleuren, zoals pastel of juist donker.

Bij Romy Photography kom je in een gezellige, grote, ruime fotostudio aan huis met oneindig veel mogelijkheden. Keuze uit een ruime collectie jurkjes, rompers en broekjes om de fotoshoot helemaal compleet te maken. Tijdens de shoot wisselen we van setting en achteraf kies je zelf welke foto’s je het mooiste vindt. Ook de ouders, en eventueel broers of zussen mogen op de foto tijdens de newborn shoot.

Deze shoot kan ook bij u thuis, vraag naar de mogelijkheden.

Newborn fotoshoots zijn het beste te boeken in de periode van geboorte tot maximaal 6 weken oud.

Category:
Date: